KreativeVerden

En side om stort og småt i den kreative afdeling

Min gårdhave

Min gårdhave anlagde vi sidste år i maj måned. Efter den tørre sommer, måtte jeg skifte flere planter ud og plante nogen om. Så jeg er lidt spændt på hvad sommeren i år byder os af vejr.

Vi fik mange kartofler sidste år, så de er sat i marts i to af bedene. Det bliver dejligt at se hvordan det hele kommer til at gro i år.

Frem for alt, er bedene nu i en god "nå" højde for mig - for selvom jeg er kort, så er der blevet længere ned til jorden med årene!

Det er super nemt at holde bedene, og jeg kan sagtens selv grave og flytte planterne fordi jorden ikke er hård og tiltrampet. Det der mangler nu er, at få sat sten rundt om rabarberne. De er også på vej op efter både en flytning og en ekstrem tørke sidste år - det var næsten for meget for dem, men det ser ud til, at der er liv i dem alle.

Drivhuset 7. april 2019


Så er kartoflerne i drivhuset kommet op og er godt i gang med at sætte mange dejlige knolde.


Sidste forår lavede Teddy en god høj kasse til mig i mit drivhus. Det gør det muligt for mig at have planter, uden at skulle "kravle" rundt nede i jordhøjde.


Det er meget lettere for mine knæ at klare, så nu kan jeg håndtere det igen. Det er dejligt, for det giver mig stor ro og glæde at arbejde i haven, sådan stille og roligt.

Som det kan ses af termometeret, så er temperaturen i disse dag over 20 grader. Før vi fik disse meget varme april dage, viste termometeret 15 grader, hvilket var den temperatur, kartoflerne blev sat ved.


De blev sat først i marts, og jeg håber at kunne høste dem inden tomaterne skal i jorden. Tomaterne bliver købt og plantet i større potter når den tid kommer, og når bedet er tømt for kartofler, bliver de sat i samme jord, med lidt forbedring til at gro i. Det er fantastisk at komme igang igen.

SÅ ER DER STÆR I KASSEN

Ja altså, i haven mener jeg.

Vi havde en meget gammel kasse hængende og stæren var ankommet og klar til at flytte ind - den var ikke helt tilfreds med boligens tilstand, så billeder og video herunder, kan give et indtryk af hvordan det videre gik........

Øhh, det er da ikke den bolig jeg så på i går. Gad vide om de har byfornyelse her i byen? Nå, der sker vel ikke noget ved at kigge.

Tja, efter nærmere eftersyn, tror jeg, at konen bliver glad. Må lige se mig lidt omkring. Ungerne skal jo ikke påvirkes negativt.

Goddag nabo - når, I er flyttet ind? Og jeres bolig skal byfornys næste gang?

Men den ser nu nydelig ud.

Copyright © All Rights Reserved