KreativeVerden

De ting der kommer ud af denne process bliver anderledes. På det færdige produkt kan jeg se, at der ikke er lige så meget leg involveret.


Når jeg arbejder med Fimo, vil jeg tage billeder af både processen og det færdige arbejde, så er det op til dig at bedømme, om denne leg kun er for børn eller om vi voksne også gerne må være med.


Det jeg beskriver i mine vejledninger, er min viden om Fimo ler - du vil kunne finde informationer der modsiger det jeg her beskriver, og du kan finde informationer der er enige med mig.

Humlen ved det hele er, at det jeg skriver her, er afprøvet af mig selv og det er min erfaring jeg putter ind i teksten.


Du er meget velkommen til at være uenig - bare du følger din egen vej og afprøver dine teorier, så de bliver til erfaringer.


Rigtig god fornøjelse.

Basis Fimo vejledninger

En side om stort og småt i den kreative afdeling

Fimo - en leg med at skabe sit eget univers

At lege med Fimo tror mange er forbeholdt børn - de kan ikke tage mere fejl. At lege er for alle aldre og vi udvikler os alle gennem leg. Det har de lærde længe vidst.


Jeg nyder, at sidde med leret i hænderne, og bare lade hjernen koble helt fra - nogen vil nok mene, at det ikke burde være noget problem, men dem om det!


Ofte har jeg en meget løs ide om det jeg gerne vil skabe, og forsøger at styre slagets gang i starten, men det er når jeg giver slip på tankerne og hænderne bare får lov til at arbejde som de vil, det sjove sker.

Nogen gange er det færdig produkt lidt fremmed for mig, selvom jeg ved, at det er mig der har skabt det - men processen står lidt hen i det uvisse, netop fordi det er hænderne, der har bestemt hvad de vil skabe.


Andre gange styrer jeg processen lidt mere, det er bare ikke nær så sjovt, fordi jeg skal forudse hvordan næste trin skal formes.

Vejledninger

Her finder du mine vejledninger på forskellige teknikker.

Efterhånden som jeg får udvidet samlingen, vil du kunne finde dem her.

Her kan du finde min basis viden omkring Fimoler.

Det er mine egne erfaringer - opnået gennem afprøvning af forskellige teknikker andre har beskrevet - og det er noget der virker for mig.


Jeg kan kun opfordre dig til at afprøve forskellige teknikker fra forskellige personer, for herefter at danne dig din egen mening om hvorvidt det virker eller ej.


Uanset hvordan du gør det - så husk at det er en leg og helst skal blive ved med at være en leg!

Copyright © All Rights Reserved