KreativeVerden

En side om stort og småt i den kreative afdeling

Links

Her kan du finde links til de sider og videoer, jeg holder af at tage ved lære af. Der er jo ikke noget der kommer af sig selv, men vi  inspireres alle af andre i verdenen omkring os. Det gør jeg også, men forsøger at skabe mine egne ting udfra det jeg lærer undervejs. Om vi gør det ene eller andet, betyder nok mindre, det vigtigste for mig er, at jeg er kreativ og arbejder med mine hænder.

Jeg håber at der kan findes lidt inspiration på her blandt de links jeg har fundet. Hvis du mener at jeg mangler nogle, må du meget gerne skrive en mail til mig, så vil jeg gå ind for at se, om jeg kan finde noget på siden.

Fimo

Fiona Abel-Smith


Fiona er skaberen af fantastisk flotte arbejder.

Hun er kreativ og må have en engels tålmodighed, set med mine øjne.


De kreationer hun skaber, er ganske simpelt noget af det smukkeste jeg nogen sinde har set inden for Polymer ler, eller Fimo som er min foretrukne lertype.


Samtidig er hun også meget generøs og deler ud af sin viden. Både med sine workshops på forskellige træf i England, men også med sine videoer. De er meget gennemførte og Fiona fortæller undervejs om de forskellige ting man skal tage sig i agt for, samtidig med at hun viser hvert trin på vejen.


Fiona er i mine øjne en af de dygtigste og mest alsidige kunstnere inden for Polymer ler.


Fionas videoer er ganske vist på engelsk, men der er mulighed for at sætte danske undertekster på, så alle kan følge med i det hun fortæller. 

Jeg arbejder glad og gerne "sammen" med Fiona - hun ved det bare ikke!

Hun sidder trygt på den ene side af skærmen på min tablet, og jeg sidder og forsøger at følge med så godt jeg kan.


Hvis du vil se hvad det er jeg er så facineret af, så kan du finde hendes webside her: Fiona Able-SmithVideokanalen finder du her: PolyOriginals


The Blue Bottle Tree af Ginger D. Allman


Ginger er en af de dygtigste til at undersøge og forklare hvorfor ting "skaber" sig som de nogen gange gør. Som gammel laborant, er det en fornøjelse at dykke længere ind i de ting jeg arbejder med, og her er Gingers arbejde helt fortræffeligt. Hun er meget præcis og kontant - kalder en spade for en spade!


Hun er en guldgrube af information, hvis man gerne vil gå lidt dybere og bedre kunne forstå det medie man arbejder med.


Ginger har flere forskellige platforme, forstået på den måde, at hun har

E-bøger der kan erhverves for billige penge.

Hun udsender mails flere gange ugentlig med små råd og tips til at få det hele til at fungere optimalt.

Samtidig har hun også de helt gratis mails, der kommer med råd og vejledning.


Som informations kilde har Ginger udarbejdet en hel del forskellige artikler, der ligger kvit og frit på hendes hjemmeside.

Der er alt hvad hjertet kan begære af tests, på maskiner, på typer af ler og meget andet - helt bestemt et must for dig, hvis du vil vide mere.


Du finder Gingers hjemmeside her: www.thebluebottletree.com

Papir

The Dreaming Tree af Leo Kowal


Til langt de fleste af mine papirkreationer benytter jeg mig af Leo Kowal og hans "Dream Team".


Holdet er helt fabelagtigt til at finde på nye ting at bruge papir på. Delene købes som skærefiler "SVG" og skæres ud på en elektrisk skæremaskine, nogen kalder det en plotter og jeg ved faktisk ikke hvad forskellen er.


Til hver enkelt kreation, har Leo en video der ligger under de enkelte produkter, så de er nemme at finde. De viser hele processen fra ende til anden. Det gør det meget nemmere at samle og dekorere de enkelte ting.


Som om det ikke er nok, så har de en uovertruffen kundeservice. Der bliver svaret personligt og "problemerne" bliver fulgt til dørs på en rigtig god måde.


På deres Facebook side for medlemmer, er tonen en af de bedste jeg endnu har mødt på Facebook. Det gør, at man har lyst til at vise det man laver, og man er aldrig bange for at "spørge dumt" (i min verden er der ikke dumme spørgsmål!)


Hvis du vil se mere til Leo og hans team, så er linket HER


Alt muligt andet

Addmanilla af Mai Britt Okholm


Lørdag den 27. april 2019 var jeg på kursus hos Mai Britt. Hun er meget dygtig til at skrive smukt - og hun er god til at lære fra sig.


På 2 timer fandt jeg frem til en skriverytme - og fandt ud af at det ikke kan gå  hurtigt at skrive en smuk skrift, så indkøbslister er nok ikke det jeg vil bruge denne kalligrafi skrift til.


Mai Britt har et hav af små korte videoer, hvor hun viser hvordan der nemt og let kan laves dekorationer med både skrift og simpel tegning.


Jeg oplevede Mai Britt meget sprudlende og i godt humør, god til at forklare og vise, hvordan vi alle kunne opnå et bedre resultat i vores skrivninger.


Det kan helt klart anbefales at besøge Mai Britt og hendes videoer, samt at tage på kursus med hende. Du kan finde Maibritt her ADDMANILLA

Copyright © All Rights Reserved