KreativeVerden

En side om stort og småt i den kreative afdeling

Bøger

Gennem årene har jeg lavet flere forskellige bøger. Nogle er givet væk, andre bruger jeg selv og så har jeg også fået lidt bestillinger indpå scrapbøger. Det sidste har været en udfordring, fordi det ikke "bare" er til en person jeg kender eller til et bestemt formål, men til en ukendt person og med et bestemt emne - men sjovt og lærerigt har det været.

Bog til Anne

Dette år havde min svigerdatter ønsket sig små opbevaringsæsker, så dem fik jeg lavet nogle stykker af. Forskellige typer æsker. Jeg kunne ikke helt dy mig for også at lave et fødselsdagskort, i form af en bog. Det udtrykker alt det jeg ikke lige får sagt i dagligdagen. Nogle ting er udeladt, da jeg synes det er for privat. Æskerne er kommet i brug og bogen er der blevet kigget i, så det er som det skal være.

Bog til Kirsten

Denne bog var en bestillings opgave fra Kirsten. Hun havde set nogle af de bøger jeg har lavet og ville gerne selv have én. Det endte med at hun faktisk bestilte to af mig - de var sjove og udfordrende at arbejde med, men alligevel nemme, da der kun var meget få krav til bogens udførelse.

Bog til Lena 


Denne bog var en bestillingsopgave for min veninde Lena - den skulle gives videre, så den var lidt speciel fordi jeg slet ikke kendte modtageren.


De oplysninger jeg fik var, at de bor på en gård, har heste og går meget op i heste - blandt andet til konkurrencer. Jeg aner absolut intet om heste, synes de er dejlig dyr, har et kønt hoved, hale og 4 ben derimellem.

Den tog lang tid at udarbejde, men jeg synes selv den var "besværet" værd.

Copyright © All Rights Reserved